ISVV ACADEMY, OMDAT GROEI GEEN LEEFTIJD KENT

Zoals je heel misschien weet is ISVV de afkorting voor Ik Sta Voor Verzoening,  mijn bedrijfsnaam. ISVV Academy is een nieuw en jong initiatief. Een online en stimulerende leerplatform. Een platform waar persoonlijke ontwikkeling een belangrijke plek inneemt. Ik droom ervan dat hier een ‘melding pot’ ontstaat van bevlogen mensen bij elkaar. Dit geldt zowel voor trainers als leergierige mensen.Leer nieuwe vaardigheden in je eigen tijd en op je eigen manier van super toffe trainers. Want wat je wil leren, kun je leren!

Wist je dat ik deze WordPress Website helemaal zelf heb gemaakt? Met andere woorden, dit heb ik gedaan zonder ervaring met WordPress! Hoe gaaf is dat! Kortom, dit is de kracht van Online leren en zelfstudie.  Naast mijn opleiding, als pedagoog en familie mediator, heb ik veel geleerd door zelf-oefening. Alles bij elkaar en een heleboel lef, hebben mij op hele mooie en bijzondere plekken gebracht.

Een voorbeeld hiervan is een situatie tijdens mijn bijbaantje. Ik wilde niet laten merken dat ik niet veel wist, daarom zei ik altijd ‘JA’ tegen een opdracht. Achteraf bleek dit, één van mijn superkrachten te zijn.

Op een dag moest ik een Coca-Colamachine bij te vullen. Hoewel ik dat nooit eerder had gedaan, zei ik dat ik het kon. Terwijl mijn leidinggevende weg liep begon ik zachtjes te huilen. Aan de ene kant had ik geen idee hoe het moet en aan de andere kant had ik alle vertrouwen in mezelf. Nadat ik mijn tranen liet stromen, riep ik mijn superkrachten op. Ik deed de machine open en keek er naar. Het zag er allesbehalve gemakkelijk uit. Maar, je raadt het al. Het was mij gelukt!

Ik liep naar de leidinggevende toe, om te vertellen dat ik klaar was. Verbaasd keek zij mij aan. Dát moment gaf mij zo een goed gevoel en tegelijkertijd groeide het vertrouwen in mezelf.  Heb je enig idee, waarom ze mij zo aankeek? Omdat het namelijk niemand op de afdeling was gelukt, om die machine te vullen zonder haar uitleg. Dit was het begin van een serie dingen, die ik mezelf heb aangeleerd. Van het vullen van de Cola machine tot, uit bibliotheekboeken leren, hoe ik een goede leidinggevende moest zijn.

Bij ISVV Academy wil ik dat jij jouw superkrachten met ons deelt en ten tweede bij ons een nieuwe vaardigheid aanleert.

Veel leerplezier hier bij ISVV ACADEMY!  Omdat je veel meer kunt (leren) dan je denkt!

Overwin jouw angsten. Droom groot. En volg je pad.  

In 1967 word ik als tweede dochter geboren in Willemstad Curaçao. Mijn zus blijkt na twee jaar verstandelijk gehandicapt te zijn. Mijn moeder beslist op dat moment dat ze voor betere ontwikkelingskansen voor mijn zus, op haar 18 verjaardag naar Nederland zal verhuizen. Mijn ouders spreken vanaf dat bewuste moment alleen maar Nederlands met hun kinderen. Volgens ‘planning’, verhuisd mijn moeder in 1980 naar Nederland. In 1981 verhuizen mijn broertje en ik met grote tegenzin, naar Nederland. Mijn vader blijft op het eiland wonen. Dit laat een diep litteken op mijn kinderziel achter. Het positieve aan dit verhaal is dat het doorzettingsvermogen, de langetermijnvisie van mijn moeder, de harmonieuze instelling en de empathie van mijn vader, mij voor de rest van mijn leven beïnvloeden.
%d bloggers like this: