• Profile picture of Ingemar

  Ingemar posted in the group ISVV Trainers community

  11 months, 3 weeks ago

  Heeeey Mooie mensen! Naast sommige vervelende dingen gebeuren er ook mooie dingen! Ik heb een bewogen week achter de rug. Wie niet, denk ik soms. Hierdoor heb ik het even iets rustiger aangedaan. Ik hoop dat jouw week goed was!

  Enfin, op dit moment ben ik in gesprek met twee potentiële ISVV-trainers. Eén in de categorie tieners en de ander in de categorie jonge ouders. De eerste groep met de Young Queens heb ik vorige week in stijl afgerond. En vandaag start ik de training met een oudere Young Queen. En 15-jarige en het wordt een individueel traject.

  Omdat het steeds drukker wordt, wil ik je vragen om specifieke ISVV hier vragen in de groep of hier via een privéberichtje aan mij te stellen. Zodat ik alle ISVV specifieke vragen vanuit 1 locatie kan ‘bedienen’. Zoals je weet probeer ik jullie vragen zo vlot mogelijk te beantwoorden. Daar komt geen verandering in. Ik wil je alvast bedanken voor je begrip!

  In deze groep mag je zeker ook jouw inspiratie of dingen delen waar je tegen aan loopt. Voel je vrij

  Fijne zaterdag!

  X
  Ingemar

  Profile PhotoProfile Photo liked this
  5 Comments
  • ja gaan we doen!! ik heb dat zelf ook soms dan komen er van alle kanten berichten en denk ik whaaaahaaa ik houd het niet meer bij. Ik heb vanmorgen nog een bericht gedaan via messenger maar dan doe ik het in het vervolg hier!

   • Haha. Ja, anders worden we gillend gek. Bedankt voor je begrip. Jouw, laatste bericht via Messenger bekijk ik zo direct. Even iets afmaken.

    • haha gek waren we al toch?? Ik kreeg vanmiddag ook nog wat toffe ideeën qua pakketten die ik kan aanbieden. BV een chocolade-lover pakket met de zelfgemaakte bounty/lion/Snicker erin. De dadensnoepjes en arretjescake passen daar ook wel bij. En natuurlijk nog weer verder met de modules in de basistechnieken. Die coming soon wil ik aankomende week klaar gaan zetten.

Media

Friends

Profile Photo
Hanny - Best9Moms
@hanny-best9moms
Profile Photo
Janine van Throo
@shannavds
Profile Photo
Shanna
@shannastede
Profile Photo
RuthBelfor
@ruthbelfor
Profile Photo
Klaske Kooistra
@klaus8521